Μονάδες Υγείας
Αργυρούπολης
Αθηνών

  • iatreio2
  • ktirio2
  • saloni2
  • saloni
  • iatreio

7ο Χειμερινό Κλινικό Φροντιστήριο στις Κινητικές Διαταραχές

Στις 24-26 Νοεμβρίου 2017, στο Xenia Palace στην Πορταριά Πηλίου, θα διεξαχθεί το «7ο Χειμερινό Κλινικό Φροντιστήριο στις Κινητικές Διαταραχές».

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κος Ζήκος Κέντρος, Φυσίατρος, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Αποκατάστασης «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

Περισσότερα...

7ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού-Αργυρούπολης

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 πραγματοποιήθηκε ο 7ος Ποδηλατικός Γύρος Ελληνικού-Αργυρούπολης, μια εκδήλωση χαράς και ψυχαγωγίας για μικρούς και μεγάλους με στόχο όχι μόνο να εισάγει αλλά και να εδραιώσει την σημασία του ποδηλάτου και του αθλητισμού στην ζωή των κατοίκων του Δήμου. Το Ιατρικό Δίκτυο συμμετείχε ως χορηγός στην εκδήλωση και συνέβαλε στην επιτυχημένη διεξαγωγή της.

Περισσότερα...

Πολλαπλή Σκλήρυνση: όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε

Στην περίπτωση διάγνωσης ενός ατόμου με πολλαπλή σκλήρυνση, η προσαρμογή στα νέα δεδομένα απαιτεί διαρκή προσπάθεια, σωστή διατροφή, άσκηση και καλή ψυχολογία. Για το θέμα μας ενημερώνει, μεταξύ άλλων ειδικών, και ο κ. Ζήκος Σ. Κέντρος, ιατρός αποκατάστασης, επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Αποκατάστασης «Ιατρική Άσκηση» και υπεύθυνος αθλητιατρικού τμήματος του "Ιατρικού Δικτύου" στο άρθρο που ακολουθεί: askmen.gr - shape.gr

Περισσότερα...

Ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας (6/5/2017)

Ενημερωτική εκδήλωση Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας

Το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και ώρα 18.00, στο Royal Olympic Hotel (Αθ.Διάκου 28-34, Αθήνα), θα διεξαχθεί ενημερωτική εκδήλωση του Συλλόγου Ατόμων με Σκλήρυνση κατά Πλάκας.

Ομιλητής στην εκδήλωση θα είναι ο κος Ζήκος Κέντρος, Φυσίατρος, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Αποκατάστασης «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

Περισσότερα...

2ο FORUM Αθλητικής Φυσικοθεραπείας

Την Πέμπτη 4 Μαΐου 2017 και ώρα 17.00 - 20.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Mediterranean College, (Πατησίων 107 & Πελλήνης 8 Αθήνα) θα διεξαχθεί το 2ο FORUM Αθλητικής Φυσικοθεραπείας, με θέμα: “Αποκατάσταση αθλητικών κακώσεων σε επαγγελματίες αθλητές υψηλού επιπέδου: συνεργασία φυσιοθεραπευτή, γυμναστή, ιατρού, προπονητή και αθλητή για την επιστροφή στην αθλητική δράση μετά από τραυματισμό ή χειρουργική επέμβαση”.

Το πάνελ θα συντονίσει ο κος Ζήκος Κέντρος, Φυσίατρος, επιστημονικός υπεύθυνος του Κέντρου Αποκατάστασης «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ».

Περισσότερα...

Διεξαγωγή ενημερωτικής εκδήλωσης «Nόσος Parkinson: Θεραπευτικές επιλογές. Τι υπάρχει σήμερα – τι περιμένουμε στο άμεσο μέλλον»

np 01Την Παρασκευή 31 Μαρτίου διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία η επιστημονική εκδήλωση «Νόσος Parkinson: Θεραπευτικές Επιλογές. Τι υπάρχει σήμερα – τι περιμένουμε στο άμεσο μέλλον» στο Ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα.

Ο κος Ζήκος Κέντρος, επιστημονικός διευθυντής του Κέντρου Αποκατάστασης «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ», συμμετείχε ως ομιλητής στην εκδήλωση.

Περισσότερα...

Ενημερωτική εκδήλωση για το κοινό «Nόσος Parkinson: Θεραπευτικές επιλογές. Τι υπάρχει σήμερα – τι περιμένουμε στο άμεσο μέλλον»

parkinson θεραπευτικές επιλογέςΣτις 31 Μαρτίου 2017 στις 17.00, στην αίθουσα «ΙΛΙΣΣΟΣ» του ξενοδοχείου Divani Caravel.

Hμερομηνία Διεξαγωγής: 31 Μαρτίου 2017, 17.00
Τόπος Διεξαγωγής: Αίθουσα «ΙΛΙΣΣΟΣ», ξενοδοχείο Divani Caravel
Οργάνωση: Νευρολογική Κλινική του Γ.Ν.Α. «Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ»
Επιστημονικό πρόγραμμα: ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης διακεκριμένοι επιστήμονες θα αναλύσουν διεξοδικά τις σύγχρονες θεραπευτικές επιλογές για τους ασθενείς με νόσο του Parkinson και θα αναφερθούν στις κατευθύνσεις της έρευνας και στο τί μπορούμε να αναμένουμε στο προσεχές διάστημα. Θα δοθεί αρκετός χρόνος για να απαντηθούν ερωτήσεις του κοινού.

Περισσότερα...

Δωρεάν προσυμμετοχικός έλεγχος σε ειδική βράβευση αθλητών - μαθητών

Εκδήλωση βράβευσης αθλητών-μαθητών Δήμου Ελληνικού-ΑργυρούποληςΤο Ιατρικό Δίκτυο, την Κυριακή 26/3/2017, στη διάρκεια εκδήλωσης βράβευσης αθλητών - μαθητών καθώς και όλων όσων συνέβαλαν σε νίκες στην διάρκεια του 2016, που διοργάνωσε ο Οργανισμός Νεολαίας και Αθλητισμού Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης "Γρηγόρης Λαμπράκης", προσέφερε σε τρείς συμμετέχοντες δωρεάν προσυμμετοχικό έλεγχο. Ο έλεγχος περιλαμβάνει:

  • πλήρη καρδιολογική εκτίμηση (καρδιολογική εξέταση, ηλεκτροκαρδιογράφημα, triplex καρδιάς)
  • εργομετρικό έλεγχο (εργοσπιρομέτρηση)
  • πελματογράφημα
  • πλήρη αθλητιατρική εξέταση (πρωτόκολλο αμερικανικής αθλητιατρικής εταιρείας)

Περισσότερα...

Διεξαγωγή Ergo Marathon Expo 2016

ergp marathon expo 2016Στις 10-12 Νοεμβρίου 2016 στο Κλειστό Γυμναστήριο Φαλήρου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η ERGO Marathon Expo, η έκθεση του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθηνών.

Το Ιατρικό Δίκτυο συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην έκθεση ενημερώνοντας τους επισκέπτες σχετικά με τις αθλητικές υπηρεσίες που προσφέρει.

 

Περισσότερα...

Επικοινωνία

 Αλεξιουπόλεως 29
 Αργυρούπολη - 16452
 (+30) 2109944955
 Φιλολάου 166
 Αθήνα - 11632
 (+30) 2107011075
 info@iatrikodiktyo.gr
 www.facebook.com/iatrikodiktyo